Vasalatok

Vasalatok

Az Új Bútor Centrum Kft-nél a legnevesebb vasalat gyártók teljes palettája beszerezhető néhány nap alatt. A legnagyobbak között sorolhatnám a GTV, a Forest, a BLUM, a Demos, valamint a Blanco neveit, de speciális termékeket kisebb gyártóktól is vásárolunk.  A kínálat hihetetlenül sokszínű, gyártónként több ezer terméket jelent. Mint minden választékra itt is igaz az, hogy gyártónként a legjobban futó 20%-nyi termék adja a teljes forgalom 80%-át. Van aki a fiókcsúszókban erős, van aki a fogantyúkban és van olyan, akinél a világítás az igazán futó termékcsoport.

Az Új Bútor Centrum raktáraiban ezekből a legjobban futó termékekből állandóan elérhető kb. 5000 cikkszám. Ez egy óriási készletet jelent és ezek adják a mi vasalat forgalmunk 80%-át is. Természetesen, akinek a raktáron lévő és azonnal elérhető kínálat nem elég, úgy a beszállítóinktól néhány nap alatt szinte mindent be tudunk szerezni. Ha a kívánt termék az ennél a gyártónál megszokott beszállítási ütemezéssel bejöhet, úgy a beszerzésért semmilyen felárat nem kérünk. Ha valami ennél gyorsabban ( mondjuk tegnapra kell … ) akkor a GLS szállítási költségét kifizetve, szívesen soron kívül is behozatjuk az árut.

A „Katalógusok” felület alá feltöltöttük azon Gyártók termékismertetőit, melyek könnyen letölthető .pdf formátumban elérhetőek. Amennyiben létezik ennek a gyártónak a komplett katalógusra vonatkozó árlistája, úgy azt pedig feltöltjük az „Árlisták” fül alá. Mivel itt több száz oldalas dokumentumokról van szó, így a keresés a következőképpen történik:

-        A Katalógusban érdekesnek talált termék kódját kérem mentse el, majd ugyanezen gyártó árlistájában a „Ctrl” + „F” betűkombinációkat lenyomva feljön egy kereső fül. Ebbe a termék kódját beírva, azonnal látszik az Új Bútor Centrum nettó eladási ára.