Ragasztók

Ragasztók

Na, ebben a termékcsoportban tényleg jók vagyunk! A Mitolos csapattal ( szlovén ragasztó gyártó ) évtizedek óta szuper a kapcsolatunk. Egy egész sereg olvadék ragaszót direkt nekünk fejlesztettek ki!

Ha valaki komolyabban elgondolkodik egy élzárógép megvásárlásán, kérem szánjon rá némi időt és hívjon fel bennünket! A tisztítófolyadékokkal együtt milliós költséget spórolhat meg évente velünk úgy, hogy minőségileg legalább megegyező, vagy talán jobb terméket tudunk a gépgyártók által javasolt ragasztóval, tisztítószerrel szemben ajánlani. Írtam erről két hírlevelet is és feltöltöttem a Duna Élzáró honlapjára. Akit érdekel, kérem fussa át (Mennyibe is kerül 1méter élanyag felragasztása?   I + II. rész  www.dunaelzaro.hu )

Hasonlóan teljes a kínálatunk a különböző diszperziós ragasztókból. Vízálló, nem vízálló, 0,5kg-os vagy egy egész konténernyi – mindent szállítunk!

Azonnali ragasztást kínálnak az igen kedvelt spray-s megoldásaink. A megtakarítás itt is legalább 40% a versenytársaink ragasztóihoz képest!

Ha felkeltettük figyelmét, kérem írjon nekünk egy rövid mailt, mi pedig küldünk egy jó ragasztós ajánlatot Önnek!