Bútorfrontok

Bútorfrontok

Az Új Bútor Centrum Kft.-nél a saját gyártású, 2mm-es ABS-el élzárt ajtók mellett, vezető bútorfront gyártók teljes palettája is elérhető. Partnereinknek inkább a bőség zavarával kell megküzdeniük! Mindegy, hogy tömörfa, furnéros, festett, vákuum fóliás vagy ABS-el élzárt frontról van szó. Nálunk van!

Tervezéskor a határidő mellett, talán a tervezési szabadság a legfontosabb kérdés. Amíg egy modern dekorú, forgácslap alapú és ABS-el élzárt front 3 nap alatt elérhető + a szélességi és magassági méretek korlátozás és árbeli felár nélkül tervezhetőek – addig egy festett vagy egy fóliás ajtóra 2-3-4 hetet is várni kell + a standardtól való eltérés általában feláras. A furnéros és tömörfa frontoknál pedig a rendelkezésre álló méretkollekció az, ami pontos tervezést és – néha – kompromisszumkészséget igényel a vásárlótól.

( Megjegyzés Dr. Nagy Béla Norbert: A feleségemnek egy csodaszép olasz, tömörfa frontú konyhát terveztem. A legnagyobb kihívást az olasz gyártó frontválasztéka, a rendelkezésre álló hely és az elképzelés összehangolása jelentette. Mivel máshogy nem ment, így az egyik falat meg kellett hosszabbítani 30cm-rel! A végeredmény szuper lett! Amennyiben az olasz gyártónál létezett volna – akár feláras – egyedi méretű bútorfont, úgy megúsztam volna némi kőműves munkát! )