Rólunk

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntöm az Új Bútor Centrum Kft. megújult honlapján!

Mielőtt ismertetném Önnek vállalatunk jövőbeni terveit, kérem engedje meg, hogy ennek a régi-új cégnek a múltjáról is röviden beszámoljak. A Jámbor és Társa Kft. majd negyed évszázaddal ezelőtt alakult meg családi vállalkozásként. Jámbor István és kedves felesége az első telephelyet Székesfehérváron alapították 1995.-ben. Néhány évvel ezután következett a dunaújvárosi kirendeltség, majd a tavalyi tulajdonosváltás után a budapesti telephely.

A cél a kezdetektől fogva ugyanaz volt: A Jámbor és Társa Kft. a Fejér megyei asztalosipart szolgálta ki alapanyagokkal és félkész termékekkel. Mivel a fehérvári Major utcai és a dunaújvárosi Verebély utcai telephelyek évtizedek óta változatlan helyen találhatóak, így a bő választékot és a pontos szervizt a helyi lakosság is megszokta és forgalmunk jelentős részét ez a fajta kiskereskedelem generálja. Természetesen a végső felhasználók igényei egy kicsit mások, mint amivel az asztalos partnereink jelentkeznek és a kívánt mennyiségekben is komoly eltérés van, de a piaci változásokra a lakossági elvárások azonnal felhívják a figyelmet! Ahogy egy kedves német ismerősöm szintén vagy húsz évvel ezelőtt mondta: Apró zsömlék sütéséből nehezebb megélni, de aki ezt a részt elhanyagolja, az nem fog tudni tartósan nagyra nőni. Pedig nekünk pont ez a célunk!

Ez a lakossági és kisasztalos ipari kör tette számunkra igen érdekessé a Jámbor és Társa Kft-t. Egy hosszú előkészítő munkát követően 2018. július 1-től a Jámbor és Társa Kft. 100%-os üzletrészét megvásárolta a Duna Élzáró Kft. A két cég közötti több évtizedes kapcsolat ez által még mélyebbé vált. Biztosak vagyunk abban, hogy a két cég együtt még sikeresebben fog a magyar bútor és faipar igényeire reagálni és az eddig megszokott magas színvonalú kiszolgálás és szerviz is csak a javára fog változni. A két cég közös tulajdonosi köre ki fogja aknázni az együttes munkában rejlő szinergiákat, hiszen a Duna Élzáróban a vasalat üzletág eddig alárendelt szerepet játszott és feldolgozott forgácslap kereskedelemmel mostanáig nem is foglalkoztunk. Ugyanígy a Jámbor és Társa Kft. sem fókuszált eddig a saját felhasználáson túl az élanyagokban rejlő lehetőségekre. A két cég együtt erősebb lesz!

A Duna Élzáró Kft-nél hiszünk az online megrendelések jövőjében, hiszen a Dunás WEB áruházban jelentkezik a teljes forgalom majd 70%-a. Nehezen lehetne elvitatni a nap bármely órájában, akár otthonról is leadott igények létjogosultságát és kényelmét. A magyar bútorok igen jelentős részén ( kb. 20%-án) DunaTREND ABS élanyag található. Mivel a Duna Élzárónál az online rendelés jól működik, így hiszünk benne, hogy a partnereink jelentős része az új cégünknél is használni fogja az online lapszabászatot. Ennek a közös munkának az első lépése a teljes magyar forgácslap vertikum ( Kastamonu, Byspan, Egger, Falco és Krono) programozása volt, melyhez hozzá rendeltünk körülbelül 2800 féle ABS élanyagot. Ha már álmodunk, álmodjunk nagyot! Biztosan egyszerűbb lett volna, mondjuk „színazonos 0,5mm”-t vagy „színazonos 2mm”-t programozni. Mivel a Duna Élzárónál csak a tölgy élzáróból több, mint 70 féle található, így komoly kihívást jelentett a pontos megfeleltetés. Az online megrendelő program után el fogjuk készíteni az Új Bútor Centrum Kft WEB áruházát is, mely a 10.000-et elérő cikkszám nagyság miatt nem lesz egyszerű feladat!

Remélem, hogy kedves Partnereink idő szakítanak az új online Lapszabászati programunk kipróbálására. Természetesen „Teszt” üzemben indulunk és az összes véleményt igyekszünk figyelembe venni. Ezen célból készítettünk is a felső információs szalag jobb oldalán egy olyan kattintható felületet, mely segítségével közvetlen üzenetet tudnak küldeni az Új Bútor Centrum Kft. cégvezetésének. Ez lehet vélemény, egy új igény, vagy bármi, ami azonnali és közvetlen kapcsolatot igényel.

Ennek a hosszú bemutatkozásnak a végén nem is marad más hátra, minthogy kellemes napot és jó nézelődést kívánjak Önnek az Új Bútor Centrum Kft. honlapján.

Üdvözlettel:

Dr. Nagy Béla Norbert

Tulajdonos